Order Fulfillment: Wij bieden de ideale fulfilment service

De kracht van Active Ants? Service! Wij nemen werkelijk alles uit handen wanneer het gaat om order fulfillment. Denk daarbij aan de logistieke en administratieve afhandeling van alles wat jouw klanten bij jou bestellen in jouw webshop. Van de allereerste aanvraag helemaal tot en met het transport van de bestelling aan de consument, oftewel jouw klant. Order fulfillment wordt als term vaak gebruikt om het logistieke traject van het proces te beschrijven. Maar als specialist kunnen wij je helpen met fulfilment service in de breedste zin van het woord. Tot feedback management aan toe.

Wil je meer weten over order fulfillment en onze ervaring hiermee? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij laten je graag weten hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Waarom wij anders zijn dan andere fulfilment bedrijven

Veel van onze concurrenten leggen zich puur toe op product fulfilment. Wij zijn juist een totale fulfilment partner, die je helpt bij voorraadbeheer, orderpicken, verzending en administratie. Zelfs klantenservice en retourafhandeling behoort tot de mogelijkheden als het gaat om fulfilment services. Het complete logistieke traject dus. In overleg is alles mogelijk. Bijvoorbeeld dat onze mensen bijspringen wanneer er piekmomenten zijn.

Ons doel is duidelijk: wij willen dat je tevreden bent omdat jouw klanten tevreden zijn. Neem contact met ons op als je wilt weten hoe we dat doen. Wij vertellen je graag wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van order fulfillment.