over ons hero 04

Over Ons

Active Ants is in 2010 opgericht met het idee om e-fulfilment door middel van innovatie, automatisering en het werken met robotjes, accurater en efficiënter te laten zijn. En dat is gelukt. Active Ants is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere spelers in Nederland met meer dan 250 klanten en ruim 3 miljoen orders per jaar. 

bpost

bpost

In 2018 is Active Ants een samenwerking aangegaan met de Belgisch post, bpost, die nu voor 75% eigenaar van Active Ants is. Als onderdeel van bpost kunnen we gebruik maken van een efficient wereldwijd verzendnetwerk. Ook wil Active Ants samen met bpost in alle belangrijke landen van Europa e-fulfilment centers bouwen die met elkaar kunnen samenwerken om op deze manier onze webwinkel klanten nog beter te kunnen bedienen.

De oprichters

De oprichters

De oprichters en aandeelhouders Jean Lahaye en Jeroen Dekker hebben nog steeds de dagelijkse leiding over Active Ants en houden zich tegenwoordig vooral bezig met de verdere optimalisering van het warehouse-design en de internationalisering van Active Ants

Geschiedenis

Geschiedenis

In 1996 werd shop.nl geboren, de eerste webwinkel op internet in Nederland. Jeroen en Jean, de oprichters van Active Ants, gingen daar werken, werden aandeelhouder en directeuren en zo begon een lange carrière in e-commerce. Fast forward naar 2011 wanneer Jeroen en Jean samen Active Ants oprichten, met een sterke visie om met behulp van verregaande robotisering en slimme software de ultieme fulfilment dienstverlening te creëren.

Referenties

Bio-certificaat

Bio-certificaat

Heb je een webshop met biologische producten? Kies dan een logistiek partner met bio-certificaat.

De term biologisch is wettelijk beschermd en mag niet zomaar worden gebruikt. Skal biocontrole is in Nederland de controlerende instantie hiervoor.

Alleen een bio-certificering voor je eigen webshop en de biologische producten die je verkoopt is niet voldoende. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van een logistiek partner, dient deze ook over een certificering te beschikken. Active Ants beschikt over een bio-certificaat en mag daardoor biologische producten distribueren. Door samen te werken met Active Ants voldoet jouw webshop aan alle gestelde eisen.

Wil je graag meer weten over hoe Active Ants met Skal bio-certificering van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw webshop? Neem gerust contact op!

Neem contact op met ons sales team
contact

Gert Hellemans
General Manager Belgium
+32 479 92 42 84
gert.hellemans@activeants.be

contact

Kevin Pans
Sales Manager Belgium
+32 476 96 80 04
kevin.pans@activeants.be

contact

Julie Vanderschelden
Business Development Manager
+32 492 11 53 95
julie.vanderschelden@activeants.be

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

+32 476 96 80 04

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Bel ons of;

Vraag een offerte aan